Noutati - Touch Design
509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-509,bridge-core-2.4.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Noutati

Ultimele noutati din atelierele Touch Design

Terarium creat de Touch Design vândut cu 35.000€ la Festivalul Brazilor de Crăciun

 

Proiectul, intitulat The Blue Planet, a fost pregatit pentru arhitectul Omid Ghannadi, pentru participarea la editia cu numarul 20 a Festivalului Brazilor de Craciun, si a fost creat pentru a transmite ideea de renastere, de viata, in acest an greu si complicat, din cauza pandemiei.

Cu o inaltime de 2,20 m, terariumul contine plante vii, comandate special din Columbia, si un sistem 100% automatizat de ingrijire a acestora (rezervor de apa care se ocupa automat de udarea plantelor, lumini speciale pentru a asigura fotosinteza etc.).

El este inedit atat prin unicitatea conceptului, cat si prin mesajul puternic pe care il transmite procesul de creare a sa.

El a fost dus la bun sfarsit de antreprenorul Adrian Atinge de acasa, unde s-a aflat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar inainte ca The Blue Planet sa fie finalizat si trimis organizatorilor licitatiei.

Imperiul Leilor:
Participarea la Imperiul Leilor a fost o experienta deosebita.

 

Simona și Adrian Atinge au venit cu un produs unic în România, și anume un terariu cu plante tropicale, complet automatizat. Pentru ideea lor, cei doi au primit de la Daniela Marișcu o investiție de 100.000 de euro pentru 30% din afacere, iar după recuperarea investiției va râmâne cu 10%.