Noutati - Touch Design
509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-509,bridge-core-2.4.5,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Noutati

Ultimele noutati din atelierele Touch Design

Terarium creat de Touch Design vândut cu 35.000€ la Festivalul Brazilor de Crăciun

 

Proiectul, intitulat The Blue Planet, a fost pregatit pentru arhitectul Omid Ghannadi, pentru participarea la editia cu numarul 20 a Festivalului Brazilor de Craciun, si a fost creat pentru a transmite ideea de renastere, de viata, in acest an greu si complicat, din cauza pandemiei.

Cu o inaltime de 2,20 m, terariumul contine plante vii, comandate special din Columbia, si un sistem 100% automatizat de ingrijire a acestora (rezervor de apa care se ocupa automat de udarea plantelor, lumini speciale pentru a asigura fotosinteza etc.).

El este inedit atat prin unicitatea conceptului, cat si prin mesajul puternic pe care il transmite procesul de creare a sa.

El a fost dus la bun sfarsit de antreprenorul Adrian Atinge de acasa, unde s-a aflat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar inainte ca The Blue Planet sa fie finalizat si trimis organizatorilor licitatiei.

Terrarii automatizate Touch Design

Imperiul Leilor:
Participarea la Imperiul Leilor a fost o experienta deosebita.

 

Simona și Adrian Atinge au venit cu un produs unic în România, și anume un terariu cu plante tropicale, complet automatizat. Pentru ideea lor, cei doi au primit de la Daniela Marișcu o investiție de 100.000 de euro pentru 30% din afacere, iar după recuperarea investiției va râmâne cu 10%.

adrian si simona atinge

Un concept 100% romanesc, care a invins Covid-19, pentru a contribui la educatia copiilor

 

Terariumul cu plante exotice creat de compania romaneasca Touch Design, a sotilor Simona si Adrian Atinge, a fost vandut cu 35.000 de euro in cadrul evenimentului caritabil Festivalul Brazilor de Craciun. Terariumul de mari dimensiuni, un microsistem cu plante vii, complet automatizat, este un concept unic in Romania, care a determinat-o pe antreprenoarea Daniela Mariscu, jurat in cadrul emisiunii Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea Touch Design, la inceputul acestui an.

Microclimatele din plante – noul trend la nivel internațional în materie de design interior în 2019, în premieră disponibil și în România

 

Concepute pentru a recrea natura în cele mai mici detalii, microclimatele de plante sunt adevarate “insule de natură” ce pot fi introduse în orice ambient, oferindu-i un aspect cu totul spectaculos, grație conținutului viu și evolutiv.

Microclimatele din plante recreează la scară redusă, ecosisteme întregi, în cele mai mici detalii (de la plantele care evoluează într-un microclimat similar cu cel natural, până la celelate elemente naturale care armonizează microclimatul și fac posibilă evoluția plantelor, comportându-se la fel ca în habitatul lor).

terarii plante tropicale