News - Touch Design
563
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-563,bridge-core-2.4.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

News

The latest developments in our Touch Design workshop

Terarium creat de Touch Design vândut cu 35.000€ la Festivalul Brazilor de Crăciun

 

Proiectul, intitulat The Blue Planet, a fost pregatit pentru arhitectul Omid Ghannadi, pentru participarea la editia cu numarul 20 a Festivalului Brazilor de Craciun, si a fost creat pentru a transmite ideea de renastere, de viata, in acest an greu si complicat, din cauza pandemiei.

Cu o inaltime de 2,20 m, terariumul contine plante vii, comandate special din Columbia, si un sistem 100% automatizat de ingrijire a acestora (rezervor de apa care se ocupa automat de udarea plantelor, lumini speciale pentru a asigura fotosinteza etc.).

El este inedit atat prin unicitatea conceptului, cat si prin mesajul puternic pe care il transmite procesul de creare a sa.

El a fost dus la bun sfarsit de antreprenorul Adrian Atinge de acasa, unde s-a aflat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar inainte ca The Blue Planet sa fie finalizat si trimis organizatorilor licitatiei.

“Imperiul Leilor” TV show:
Participating in “Imperiul Leilor” was a special experience.

 

Simona and Adrian Atinge presented a unique product in Romania – a fully automated terrarium with tropical plants. Daniela Marișcu decided to invest in their idea the amount of EUR 100,000 for a stake of 30% in the business, and 10% after the initial investment is recovered.