ADRIAN ATINGE

Studiile recente pun o legătura directă între starea de bine și nevoia omului modern de a fi în permanentă conexiune cu natura. Ca urmare a acestui trend, documentat și analizat stiințific în profunzime încă din anul 2009, Touch Design, o inițiativă antreprenorială 100% românească, a lansat un produs unic pe piata designului interior din România, microclimatele din plante de mici și mari dimensiuni.


Adrian Atinge este inginer horticol . A absolvit Facultatea de Horticultara ID din cadrul USAMBV Bucuresti, in 2015

insule-de-natura
MICROCLIMATE

Adevărate
insule
de natură

 

Concepute pentru a recrea natura în cele mai mici detalii, microclimatele de plante sunt adevarate “insule de natură” ce pot fi introduse în orice ambient, oferindu-i un aspect cu totul spectaculos, grație conținutului viu și evolutiv.

ÎN TREND

Terarii de mari dimensiuni

Ca parte a acestui concept, au fost dezvoltate și microclimatele din plante de mari dimensiuni, o tendință de desing interior aplicată deja pe scară largă în Asia sau în Statele Unite.

Microclimatele din plante sunt mai mult decât un trend, sunt expresia unei nevoi reale a omului modern de a fi conectat cu natura. Realizarea unui astfel de microclimat prespune o cunoaștere amănunțită a plantelor, dar și un respect deosebit pentru natura, careia îi sunt înțelese mecanismele cele mai subtile, pentru a fi apoi redate într-un terariu de demensiuni ce variază între 50  și cateva mii de litri. Suntem încrezători că acest trend va seta o nouă direcție tot mai populară și la nivelul pieței de design interior din România, cu atât mai mult cu cât publicul român este foarte receptiv la noile tendințe în materie de design interior și resimte tot mai puternic nevoia de conexiune cu natura, atât în spațiile de lucru, cât și în cele de relaxare sau chiar în spațiul intim, de acasa”

a mai declarat Adrian Atinge, Terrarium Designer